Artistic Thoughts

Artistic Things, Spam, Games n stuff
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log in  

Share
 

 Camorraworld

Go down 
AuthorMessage
Theblackdevil

Theblackdevil

Number of posts : 18
Age : 32
Localisation : NDAL
Registration date : 2007-05-14

Camorraworld Empty
PostSubject: Camorraworld   Camorraworld Icon_minitimeTue May 15, 2007 7:48 pm

this is a cool game Razz Cool

http://www.camorraworld.nl
Back to top Go down
View user profile http://www.peterrutgers.tk
Daedroth

Daedroth

Number of posts : 281
Localisation : Dutch
Registration date : 2007-05-11

Camorraworld Empty
PostSubject: Re: Camorraworld   Camorraworld Icon_minitimeWed May 16, 2007 3:57 pm

can ya describe it a bit
Back to top Go down
View user profile
Theblackdevil

Theblackdevil

Number of posts : 18
Age : 32
Localisation : NDAL
Registration date : 2007-05-14

Camorraworld Empty
PostSubject: Re: Camorraworld   Camorraworld Icon_minitimeWed May 16, 2007 4:47 pm

Camorra World, de machtige Grote Raad en jij als crimineel
De Napolitaanse onderwereld staat ook wel bekend als de Camorra. De criminele activiteiten bestaan allang niet meer alleen uit drankhandel en illegale gokpraktijken. Tegenwoordig is de Camorra wereldwijd actief in onder andere drugs, diefstal, de zakenwereld, witwassen van geld en vastgoed.

De vriendelijke jongen rechts is de voorzitter van de Grote Raad. De Grote Raad is het bestuursorgaan van Camorra World en is op zoek naar nieuwe leden om het netwerk wereldwijd te versterken. Jij kan daarbij helpen!

Camorraworld Front_introductie_vaardig


Ontwikkel je eigen top crimineel!
Camorra World is een gratis, op tekst gebaseerd, strategisch multiplayer spel. Geen gruwelijke 3D animaties, maar wel sluwe plannen en zeer uitgebreid. Je moet uiteindelijk een weg naar de top vinden terwijl duizenden anderen hetzelfde proberen. Daarvoor is natuurlijk oefening nodig!

Opdrachten doen voor je eerste centen!
Je begint met een klein bedrag cash geld. Je zult opdrachten moeten doen om wat extra te verdienen, zodat je met dat geld weer nieuwe items kunt kopen of kunt investeren!
Het begin is altijd lastig, maar hoe meer je oefent hoe beter het gaat. Ook komen er steeds meer mogelijkheden tot je beschikking!

Camorraworld Gta_banner


Grand Theft Auto
Nadat je de basisvaardigheden onder de knie hebt, kan je beginnen aan het opzetten van wat eigen zaakjes. Het stelen van auto's is lucratieve business, maar daarvoor moet je wel aan een aantal eisen voldoen. De door jou gestolen auto's kan je verkopen, gebruiken om streetraces te doen, tunen of laten persen tot ammo clips.

Wietkwekerijen & Cokefabrieken
Verder kan je, mits je een villa hebt, je eigen wietkwekerij opzetten. Daarbij is jouw aandacht vaak vereist, maar de winsten zijn ook niet mis! Ook kan je tegen betaling een cokefabriek opzetten en andere spelers voor jou laten werken als runners. Je zult je runners in de gaten moeten houden en je moet ze voorzien van verse cocaine. Je macht neemt toe! Camorraworld Front_introductie_wiet Camorraworld Front_introductie_land

Verover de dynamische wereld van Camorra World
Het strijdveld van Camorra World bestaat uit 12 landen, waaronder bijvoorbeeld Nederland, Mexico, Colombia, Japan en de Verenigde Staten. Met genoeg ervaring, kan je een eigen kavel kopen. Hier kan je vervolgens vastgoed ontwikkelen en anderen onder je nemen. Je kunt een netwerk beginnen, een eigen logo ontwerpen en op die manier de macht proberen te verkrijgen over een land! Hierbij zijn liquidaties, bomaanslagen, afpersing en andere middelen natuurlijk de gewoonste zaken!

Er is natuurlijk nog meer!
De besproken onderdelen geven in grote lijnen een beeld van de mogelijkheden in Camorra World. We willen niet meer van jouw kostbare tijd in beslag nemen. Deze tijd kan je beter besteden door je aan te melden en vervolgens de strijd aan te gaan met de duizenden die je voor gingen!
Back to top Go down
View user profile http://www.peterrutgers.tk
Sponsored content
Camorraworld Empty
PostSubject: Re: Camorraworld   Camorraworld Icon_minitime

Back to top Go down
 
Camorraworld
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Artistic Thoughts :: Games :: (MMO) RPG's-
Jump to: